Hímzésvilág
„A fonal formálja a szemet, a kötés összekovácsolja a barátságot, a kézimunka pedig összeköti a nemzedékeket.”
MENÜ

 

Mindig szerettem a szépet, a szemet gyönyörködtető különleges dolgokat. Legyen az a természet vagy a művészet csodája. Elkápráztathat az őszi égbolt, a hullámzó víz, de gyönyörű lehet az ember kétkezi munkájával készített horgolás, hímzés vagy kötés is.

Ma nyugdíjasként próbálok időt szakítani olyan dolgokra,  amikre az aktív évek alatt nem volt időm. Mivel a sors különleges művészi tehetséggel nem áldott meg,különleges dolgokat sajnos nem tudok "alkotni", ezért többek között a gyermekkoromban, Édesanyámtól megtanult és régen nem gyakorolt tudásomat, a horgolást is újra felelevenítettem és próbálkozom különböző, ugyan nem mindig használati értékkel bíró, de szemet gyönyörködtető, szívet melengető kis "kütyüket" készíteni.

Ilyenek például a karácsonyi csillagok, a horgolt kis kosarak, az edényfógóként vagy csak díszítésre alkalmas csibék, stb.

Másik kedves időtöltésem a gépi hímzés .Pólókra, terítőkre, törölközőkre különböző mintákat, feliratokat készítek. 144 mintából, ill. többféle betűtípusból lehet válogatni.

A csillagokat jelenleg fehér,arany,ezüst és mohazöld színekben horgoltam.

Amennyiben az általam készített dolgokat szeretnéd megnézni, kérlek kattints a "hímzések" , ill. "csillagok" és "kosarak, egyebek "című oldalakra.

 

Foglalkozom az említett termékek értékesítésével is. Természetesen az egyéni ízlésnek megfelelően tudom a színeket változtatni, ill. kombinálni. Nagyobb megrendelés esetén az ár pedig megegyezés szerint változhat!

 

Jó böngészést kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet